Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Τον γέννησαν χωρίς να τον ρωτήσουν και κάνει μήνυση στους γονείς του



Η ζωή μάλλον δεν φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό τον νεαρό από την Μουμπάι της Ινδίας ή απλά ήθελε να βρει έναν τρόπο να πάει κόντρα στα... πρέπει των γονιών του. 

Ο Ραφαέλ Σάμουελ έχει έναν δικό του τρόπο σκέψης και υποστηρίζει πως τα παιδιά δεν πρέπει να γεννιούνται αν δεν το επιθυμούν τα ίδια κι ότι δεν πρέπει να υποφέρουν στη ζωή.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο ενάντια στις γεννήσεις.

Για να αποδείξει πόσο πολύ πιστεύει όσα υποστηρίζει αναμένεται να κινηθεί νομικά ενάντια των γονιών του επειδή τον γέννησαν! Η μητέρα του, μάλιστα, υποστηρίζει πως καταλαβαίνει το σκεπτικό του παιδιού της και το στηρίζει απόλυτα.

«Αγαπώ τους γονείς μου, έχω εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους, ωστόσο με έφεραν στη ζωή για τη δική τους απόλαυση και ευχαρίστηση. Απλά θέλω να πω σε όλα τα παιδιά από την Ινδία ότι δεν χρωστάνε στους γονείς τους τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ακολουθήσω το ιδανικό μοτίβο, να πάω στο σχολείο, να σπουδάσω, να βρω αξιόλογη δουλειά, από τη στιγμή που δεν με ρώτησαν καν αν θέλω να γεννηθώ», είπε ο 27χρονος.

Ο Σάμιουελ αναφέρει πως υπάρχει η επιλογή να μην θέλεις να κάνεις παιδιά και πως είναι «οκ» να ρωτήσεις τους γονείς σου να σου εξηγήσουν τους λόγους που σε έφεραν στη ζωή.

Μάλιστα, ανέβασε κι ένα βίντεο σχεδόν τεσσάρων λεπτών για ν' απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που προέκυψαν στο μυαλό μας με αυτή την είδηση!


Πληροφορίες: mirror.co.uk
http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1321734/enas-27hronos-kanei-minysi-stoys-goneis-toy-epeidi-ton-gennisan-horis-tin-adeia-toy-pics-vid