Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Οδηγούσε επικίνδυνα, μεθυσμένος και χωρίς άδεια και ασφάλεια


Υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, οδήγησης αυτοκινήτου χωρίς άδεια οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, εναντίον 28χρονου.


Ο 28χρονος εντοπίστηκε από μέλος του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου, γύρω στις 7.10 χθες το βράδυ, να οδηγεί αυτοκίνητο στην λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, στην Λεμεσό. Το μέλος της Αστυνομίας έκανε σήμα στον 28χρονο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, παραβιάζοντας τους κόκκινους φωτεινούς σηματοδότες στις δύο συμβολές της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου με τις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Κωστάκη Παντελίδη.

Το μέλος του ΕΟΜΟ κατάφερε να ανακόψει το εν λόγω αυτοκίνητο στην λεωφόρο Κωστάκη Παντελίδη, όπου υπέβαλε τον 28χρονο οδηγό σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με τελική ένδειξη 52 μg%mg αντί του ανώτατου επιτρεπόμενου 9 μg%mg ορίου.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι, ο 28χρονος οδηγούσε το όχημα του χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου. Διαπιστώθηκε επίσης ότι, ο 28χρονος, υπήκοος Τρίτης χώρας, παρέμενε παράνομα στα έδαφος της Δημοκρατίας και αφού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.