Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Η Αυδήμου τιμά την Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος με εκδηλώσεις


Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Παρθενίου προστάτη των καρκινοπαθών και του Αγίου Φιλουμένου Κύπριου Οσιομάρτυρα  θα εκτίθενται για προσκύνημα στην εκκλησία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου στις 5 με 9 Αυγούστου

Η Εκκλησιαστική  Επιτροπή του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αυδήμου, επί  τη ευκαιρία της Εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου 2019 ανακοινώνει :
  1. Στις 5 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 θα παραστεί και θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζονταν Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αυδήμου του Εσπερινού ο Αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Πάφου κκ Τυχικός
  2. Στις 6 Αυγούστου θα τελεσθεί μεγάλη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ναό. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα και Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στις 6 Αυγούστου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αυδήμου.
  3. Στις 5 με 9 Αυγούστου θα εκτίθενται για προσκύνημα τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Παρθενίου προστάτη των καρκινοπαθών και του Αγίου Φιλουμένου Κύπριου  Οσιομάρτυρα. Η Εκκλησία θα είναι ανοικτή από η ώρα 08:00 πμ – 20:00 μμ καθημερινά.
  4. Στις 6 Αυγούστου και ώρα 20:00 μμ θα γίνει η 9η χοροεσπερίδα στο προαύλιο της Εκκλησίας με πλήρη ορχήστρα.
  5. Στις 6 Αυγούστου θα γίνει μεγάλη Πανήγυρις.
  6. Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 21:00 μμ θα γίνει Αγρυπνία προς τιμή των πιο πάνω Ιερών Λειψάνων και θα εκτίθενται και τα πιο πάνω Ιερά Λείψανα για προσκύνημα.