Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Δείτε ποιον τσάκωσαν για διάρρηξη και ξυλοδαρμό στην Πάφο

Σύλληψη 31χρονου για υπόθεση διάρρηξη και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης 
Υπόθεση διάρρηξης δωματίου συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο , απόπειρα κλοπής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη του 31χρονου .

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόσφατα προέκυψε μαρτυρία εναντίον 31χρονου για τον οποίο εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης χτες . Ακολούθως γύρω στις 22:30 χτες εντοπίστηκε συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνση στοιχεία γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου του 2018 ζεύγος τουριστών όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο που διαμένουν αντιλήφθηκαν δύο άγνωστα πρόσωπα εντός αυτού, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Όταν ο ένας εκ των δύο τουριστών 57 ετών από την Βρετανία προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον έναν από τους δράστες αυτός προέβαλε αντίσταση με αποτέλεσμα ο παραπονούμενος να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι του.
Οι δράστες ακολούθως κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί προς άγνωστοι κατεύθυνση.
Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι έγινε προσπάθεια παραβίασης του χρηματοκιβωτίου του δωματίου χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε.
Ο παραπονούμενος τουρίστας είχε μεταφερθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει εκδορές στο κεφάλι του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις .


κυπε