Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε το λαιμό της εγκύου συζύγου του


Φρικτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της βρήκε μια 22χρονη έγκυος στη Βραζιλία την ώρα που έκαναν σεξ.


Ο Μαρσέλο Αραούχο, ο 21χρονος δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι ο λόγος που σκότωσε την Φρασίν ντος Σάντος ήταν γιατί τσακώθηκαν επειδή είχε μείνει για τρίτη φορά έγκυος!



Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 21χρονος συζυγοκτόνος παρδέχθηκε ότι δεν ήθελα άλλο παιδί - το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά, ένα κορίτσι 4 ετών και ένα αγόρι δύο ετών - και ότι μισούσε το οικονομικό βάρος που είχε πέσει επάνω του ως νέος σε ηλικία πατέρας.

Ο 21χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε τραυματισμένος στο λαιμό και τους καρπούς στο σπίτι της οικογένειας σε προάστιο του Σάο Πάολο με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πιθανότατα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο ξυράφι με το οποίο σκότωσε την 22χρονη.




Ο δράστης «έσπασε» μετά από έξι εβδομάδες ανακρίσεων κατά τη διάρκεια των οποίων είχε επιχειρήσει να ρίξει το φταίξιμο σε αρκετούς άλλους.

Στην ομολογία του ο 21χρονος είπε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι την ημέρα της δολοφονίας, στις 22 Δεκεμβρίου 2019, αρχικά τσακώθηκε με την σύζυγό του ενώ συζητούσαν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στη συνέχεια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πήγαν στο κρεβάτι για να κάνουν έρωτα κατά τη διάρκεια του οποίου μαχαίρωσε τη σύζυγό του αρκετές φορές πριν να της κόψει το λαιμό με ένα ξυράφι.


https://www.protothema.gr/world/article/972373/friki-sti-vrazilia-ekopse-to-laimo-tis-eguou-suzugou-tou-epeidi-den-ithele-trito-paidi/