Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

38 καταγγελίες καταγράφηκαν Παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο

Αυξημένοι είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων 

σε διάφορα υποστατικά και χώρους εστίασης, για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε 733 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια και σε 38 καταγγελίες προχώρησε το τελευταίο 12ωρο και μέχρι τις έξι σήμερα το πρωί  η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων συμμόρφωσης με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται σε διάφορα υποστατικά και χώρους εστίασης, για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, στη Λευκωσία έγιναν 137 έλεγχοι και 15 καταγγελίες, στη Λεμεσό 203 έλεγχοι και 6 καταγγελίες, στη Λάρνακα 191 έλεγχοι και 4 καταγγελίες, στην Πάφο 64 έλεγχοι και 9 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 102 έλεγχοι και 4 καταγγελίες και στη Μόρφου 36 έλεγχοι χωρίς να γίνει καταγγελία.


https://www.sigmalive.com/news/local/647543/ekatontades-elegxoi-pagkypria-gia-tirisi-ton-metron-o-arithmos-ton-kataggelionΕντατικοί είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας, όσον αφορά στην τήρηση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι περισσότεροι απείθαρχοι εντοπίστηκαν στη Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου έχουν γίνει παγκύπρια 733 έλεγχοι, ενώ προέκυψαν 38 καταγγελίες. Οι πλείστες καταγγελίες έγιναν στην Λευκωσία.
 
Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία προέκυψαν 15 καταγγελίες, εκ των οποίων οι επτά σε εστιατόρια, οι 2 σε μπαρ και οι άλλες έξι σε άλλα υποστατικά, στη Λεμεσό προέκυψαν έξι καταγγελίες σε άλλα υποστατικά, στη Λάρνακα προέκυψαν 4 καταγγελίες εκ των οποίων η μία σε καφετέρια, οι δύο σε μπαρ και μία σε άλλο υποστατικό. Στην Πάφο καταγγέλθηκαν 9 υποστατικά, εκ των οποίων μία καφετέρια και τέσσερα μπαρ, ενώ στην Αμμόχωστο έχουν προκύψει τέσσερις καταγγελίες, εκ των οποίων η μία σε εστιατόριο, η μία σε μπαρ και δύο σε λεωφορεία.
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους, ενώ η υπουργός Δικαιοσύνης έχει ζητήσει από την Αστυνομία να τηρήσει με ευλάβεια το νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας και να ενταθούν οι έλεγχοι σε υποστατικά και πρόσωπα για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: