Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Νεαρή φοιτήτρια Ιατρικής από την Αλβανία μεταξύ των αγνοουμένων


 Μία 21χρονη κοπέλα από την Αλβανία βρίσκεται μεταξύ των επιβατών που αγνοούνται μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στη Λάρισα. Σύμφωνα με την Αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα πρόκειται για την Claudia Lata, φοιτήτρια της ιατρικής σχολής.


«Η οικογένεια Λάτα, Αλβανοί μετανάστες που μένουν στη Λάρισα ξεκίνησαν διαδικασίες ταυτοποίησης μέσω DNA, ωστόσο οι ελπίδες τους λιγοστεύουν…», τονίζεται σε σχετική ανάρτηση.
Η Αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook...

Ζητείται η Claudia!
Η Claudia Lata, 21χρονη φοιτήτρια Ιατρικής είναι μία από τους επιβάτες του wagon 2 του φρικτού ατυχήματος στον Ευαγγελισμό Τεμπή. Η οικογένεια Λάτα, οικογένεια Αλβανών μεταναστών στη Λάρισα, ξεκίνησε τη διαδικασία αναγνώρισης DNA, ενώ οι ελπίδες για την κόρη τους να είναι ανάμεσα στους επιζώντες έχουν σχεδόν πεθάνει.
Η αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα εκφράζει βαθιά θλίψη για αυτό το τρομακτικό ατύχημα γεμάτο ερωτήματα.
Στεκόμαστε πλήρως στο πλευρό των οικογενειών όσων επλήγησαν από το ατύχημα, είμαστε εξίσου σοκαρισμένοι και εξοργισμένοι με τον βαθύ και άδικο χαμό τόσων αθώων.
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων!
Παράλληλα, ως ελληνικός λαός, απαιτούμε να ρίξει φως στα αίτια του ατυχήματος και να προσαχθεί επειγόντως ο ένοχος στη δικαιοσύνη.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: