Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Διεθνής προβολή της Σκοπέλου με γαστρονομία και Mamma Mia!

 

Με «όχημα» το Mamma Mia και τη γαστρονομία, η Σκόπελος προβάλλεται σε Μ. Βρετανία και ευρύτερα σε Ευρώπη και ΗΠΑ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών προσπαθειών και σε συνέχεια των επαφών του Δήμου με έγκυρους φορείς του εξωτερικού όπως τα Γραφεία ΕΟΤ. Η Σκόπελος «πρωταγωνιστεί» σε αφιέρωμα της ανερχόμενης δημοφιλούς ταξιδιωτικής ιστοσελίδας www.loveexploring.com που έχει πάνω από 200.000 επισκέψεις/ μήνα ...

από ταξιδιώτες οι οποίοι αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες, δραστηριότητες και ποιοτικές υπηρεσίες https://www.loveexploring.com/guides/157505/sporades-islands-greece-top-things-to-do-where-to-stay-what-to-eat-skiathos-skopelos-alonnisos. Στο αφιέρωμα, πέρα των γραφικών χωριών και της μοναδικής ακτογραμμής,  γίνεται ιδιαίτερος λόγος για την  παραδοσιακή τοπική κουζίνα της Σκοπέλου που «κλέβει» τις εντυπώσεις ανάμεσα σε όλες τις Σποράδες, σύμφωνα με τον αρθρογράφο. 

Την αξία και την ποιότητα του προορισμού ανέδειξε πρόσφατα και η ιστοσελίδα της έγκυρης Βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph https://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/greece/30-greatest-holidays-greece/ που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον οκτώ εκατομμυρίων αφοσιωμένων αναγνωστών σε μηνιαία βάση. Η Daily Telegraph κατατάσσει τη Σκόπελο ανάμεσα στις 30 καλύτερες προτάσεις για διακοπές στην Ελλάδα.

 Τα γαλαζοπράσινα νερά, οι χρυσαφί αμμουδιές και ο ρομαντισμός που εκπέμπει το νησί του Mamma Mia αναδεικνύουν τη Σκόπελο σε ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, νεόνυμφους και όσους επιθυμούν να παντρευτούν με φόντο το μεγαλύτερο μιούζικαλ του κόσμου, αναφέρει το δημοφιλές Μέσο.

 «Τα πρώτα μηνύματα που εισπράττουμε είναι αισιόδοξα για το 2023. Η Σκόπελος παρουσιάζει ένα βάθος και μια ποικιλία ενδιαφερόντων που δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό. Mamma Mia εκδρομές, θαλάσσιος τουρισμός, καταδύσεις, πεζοπορία, ποδηλασία, μοναστήρια, γιώτινγκ, γαστρονομία, φυσικό κάλλος, παραδόσεις, θρύλοι και γραφικά χωριά εμπλουτίζουν το αφήγημα μας», επισημαίνει η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: