Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το δεύτερο σεμινάριο "Βασικές αρχές υγιεινής τροφίμων". ΦΩΤΟ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο σεμινάριο "Βασικές αρχές υγιεινής τροφίμων" που έγινε στο Ξενοδοχείο Άναμπελ στην Κάτω Πάφο. Το σεμινάριο παρακολούθησαν μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ. Το παρουσίασαν οι Χρίστος Χρίστου – Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πάφου και οι   Λευτέρης Μαυροθέρης και Λούκας Δημητρίου - Yγειονομικοί Λειτουργοί.  Ο κ. Χρίστου είπε πως η «Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων» είναι νομοθεσία και επιβάλλεται το κάθε κέντρο να έχει υπευθύνους που θα περάσουν τα ανάλογα σεμινάρια για να χειρίζονται το όλο θέμα.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα όσα ισχύουν σύμφωνα με τη νομοθεσία, ενώ κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, τους λύθηκαν οι απορίες για διάφορα ζητήματα που τους απασχολούσαν. Με το πέρας του σεμιναρίου έλαβαν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια, που συνδιοργανώνουν Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου και ο ΣΙΚΑΠ,  θα συνεχιστούν και θα γίνουν και περισσότερο εξειδικευμένα. Το επόμενο αναμένεται να οριστεί εντός των ημερών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον εκτελεστικό γραμματέα ΣΙΚΑΠ Πέτρο Κεχριώτη στο τηλ 99422527 για να κλείσουν θέση και γενικά, να ενημερωθούν για την πορεία των σεμιναρίων

Με το πέρας του σεμιναρίου έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Άγγελο Ονησιφόρου για κάποια ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την εξασφάλιση αδειών αλλά και  τις χρεώσεις πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων. Επίσης, μέλος της Αναπτυξιακής Αφροδίτη ενημέρωσε για διάφορες επιδοτήσεις που μπορούν να πάρουν οι επιχειρήσεις των κέντρων αναψυχής.

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου και ο ΣΙΚΑΠ ευχαριστούν την Thanos Hotels για την συνεργασία, μιας και η αίθουσα στο ξενοδοχείο Άναμπελ και για τα δύο σεμινάρια έχει παραχωρηθεί δωρεάν. 



































Δεν υπάρχουν σχόλια: