Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Ταυτοποιήθηκε η σορός της Αναστασίας από την Πάφο

 

Τραγικός είναι ο επίλογος και για την 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου η οποία πλέον συγκαταλέγεται στη λίστα των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας ενημερώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί ότι η σορός της ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

Η 24χρονη,  αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή και συνέχιζε τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο, όπου έκανε το μεταπτυχιακό της.

Σημειώνεται ότι αργά το βράδυ της Πέμπτης ενημερώθηκε από τις ελληνικές Αρχές η οικογένεια του Κύπριου φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου για την ταυτοποίηση της σορού του.


https://www.sigmalive.com/news/local/1073953/tragikos-o-epilogos-gia-tin-24xroni-anastasia-taftopoiithike-i-soros-tis

Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Κυπριανού Παπαϊωάννου, χθες βράδυ, οπόταν και ταυτοποιήθηκε το DNA με το δείγμα που είχε δώσει η οικογένειά του, σήμερα επιβεβαιώθηκε και τραγικός θάνατος της 24χρονης μεταπτυχιακής φοιτήτριας οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης, Αναστασίας Αδαμίδου από την Πάφο.

Οι ελλαδικές αρχές ενημέρωσαν τους οικείους της -που επέστρεψαν χθες βράδυ στην Κύπρο- για την ταυτοποίηση της σορού της νεαρής, καθώς επίσης και την Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα.

Η Αναστασία είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας στα Τέμπη, οι γονείς φίλου της την αναζητούσαν στο νοσοκομείο της Λάρισας, επιδεικνύοντας φωτογραφίες σε διασωθέντες του μοιραίου τρένου,


https://www.alphanews.live/cyprus/stin-mayri-lista-ton-thymaton-kai-i-24hroni-anastasia-apo-tin-pafo

Δεν υπάρχουν σχόλια: