Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Η Άντρια Κύρου εκπροσωπεί την Κύπρο στο Miss Tourism Universe στο Λίβανο

Ο οργανισμός Miss Tourism Universe  και η prestige show production επέλεξαν τη Άντρια Κύρου από τη Λεμεσό να εκπροσωπήσει τη Κύπρο και να προβάλει το Τουρισμό του Νησιού μας στο Λίβανο από 6-16 Σεπτεμβρίου.  Λαμβάνουν μέρος 30 χώρες.

Η πρόεδρος Μiss Cyprus Tourism Σταυρούλα Νικολάου είναι προσκεκλημένη από τους διοργανωτές του Λιβάνου να είναι μέλος της κριτικής Επιτροπής,  καθώς η Prestige show production συνεργάζεται  23 χρόνια με τους διοργανωτές του Λιβάνου Miss Europe of the world , Miss Top Next Model , Miss Tourism Universe , Miss Asia.

Επίσης στέλνει και τη Miss Ukrain όπου ανήκει στο πρακτορείο της Prestige Diana Gavrilovkaaaya

Ο τελικός θα γίνει 15 Σεπτεμβρίου στο Μπειρουτ

Οι Διαγωνιζόμενες διαμένουν σε ένα υπερπολυτελές Ξενοδοχείο, το Opera Hotel.   Το πρόγραμμα είναι πολύ βαρυφορτωμένο με πολλές εκδρομές,  Νυχτερινές εξόδους , clubs,  Φωτογραφίσεις στα αξιοθέατα,  θέρετρα του Λιβάνου, σε πολυτελέστατα εστιατόρια με τη καταπληκτική κουζίνα.   Όλες οι διαγωνιζόμενες είναι υπερευχαριστημένες με τη φιλοξενία και τη διαφορετική κουλτούρα.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς  της Κύπρου  όπου θα τους ανακοινώσουμε μετά το τελικό στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ΦΙΛΟΞΕΝΟ που πάντα προβάλει όλες τις εκδηλώσεις, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό και το Τουρισμό της Κύπρου μας











1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KALI EPITIXIA ANTRIA MOU!