Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συνεχίζεται το δράμα στην Λάρνακα. Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 19χρονος Γιώργος Αλαμπρίτης


Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο Γιώργος Αλαμπρίτης 19 χρόνων από την Αραδίππου, μαθητής της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας, ο οποίος είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο δυστύχημα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 30 Μαΐου, στη Λάρνακα.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός έχει αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα τα οποία ουσιαστικά τον κρατούσαν στη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 19χρονου Γιώργου θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αλαμπρίτης από την Αραδίππου ήταν  συνεπιβάτης στην μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο επίσης 19χρονος μαθητής της Αμερικάνικης Ακαδημίας, Γιώργος Φιλιαστίδης από τη Λάρνακα, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην οδό Μάρκου Δράκου, κοντά στο οίκημα της ΠΕΟ.

Ο θάνατος του Φιλιαστίδη ήταν ακαριαίος, ενώ ο Αλαμπρίτης διακομίστηκε διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Με βάση τις έρευνες της Αστυνομίας οι δύο νεαροί δεν έφεραν κράνη ασφαλείας, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: