Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τα χειμερινά δρομολόγια της Ryanair από το αεροδρόμιο Πάφου

Το χειμερινό της πρόγραμμα 2013/2014 ανακοίνωσε το απόγευμα στην Πάφο η αεροπορική εταιρεία Ryanair.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 11 δρομολόγια, επτά νέα σε σχέση με το 2012, με δρομολόγια από Brusseles Charleroi, Kaunas, Manchester, Rome Ciampino, Dusseldorf Weeze, Oslo Rygge and Stockholm Skavsta, που αρχίζουν τον Οκτώβριο με 24 συνολικά εισερχόμενες πτήσεις την εβδομάδα.


Στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης, η Μaria Macken, εκ μέρους της εταιρείας, ανέφερε πως οι πτήσεις θα είναι άμεσα διαθέσιμες στα συστήματα της αερογραμμής και οι πωλήσεις αρχίζουν από αύριο.
Η κ. Macken ανέφερε επίσης πως η Ryanair εορτάζει την έναρξη των πτήσεων από και προς την Πάφο για τον χειμώνα με 11 δρομολόγια, προσφέροντας 100.000 θέσεις προς πώληση σε όλο το ευρωπαϊκό της δίκτυο με τιμές που αρχίζουν από 22,99 ευρώ για ταξίδια τον Ιούλιο και Αύγουστο και είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, 27 Ιουνίου.
Η χειμερινή περίοδος, σύμφωνα με την κ. Macken, αφορά την περίοδο από 31 Οκτωβρίου μέχρι τέλη Μαρτίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως Paphos – Chania, δύο πτήσεις εβδομαδιαίως Paphos – Brussels Charleroi, μία πτήση εβδομαδιαίως Paphos – Kaunas (Λιθουανία), τέσσερεις πτήσεις εβδομαδιαίως Paphos - London Stansted, δύο πτήσεις εβδομαδιαίως Paphos – Manchester, δύο πτήσεις εβδομαδιαίως Paphos – Milan Bergamo, μία πτήση εβδομαδιαίως Paphos – Dusseldorf Weeze, μία πτήση εβδομαδιαίως Paphos - Oslo Rygge, δύο πτήσεις εβδομαδιαίως Paphos – Rome Ciampino, μία πτήση εβδομαδιαίως Paphos – Stockholm Skavsra, και πέντε πτήσεις εβδομαδιαίως Paphos - Thessaloniki.

Δεν υπάρχουν σχόλια: