Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ήθελε να πουλήσει φέρετρο... μαζί με το περιεχόμενό του!

Μια μακάβρια αγοραπωλησία αποτράπηκε την τελευταία στιγμή από τις αρχές της Αϊόβα, καθώς ένας άνδρας έβαλε αγγελία πώλησης για ένα φέρετρο από βελανιδιά, μαζί όμως με το περιεχόμενο του !


Ο Ντέιβ Μπέργκστραμ, από το Κάουνσιλ Μπλαφς της Αϊόβα, προσπάθησε να πουλήσει στο διαδίκτυο ένα φέρετρο - αντίκα για 12.000 δολάρια, προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά μια αδελφότητα, που υποστηρίζει τη χρηματική στήριξη των φτωχών. Ωστόσο, ξέχασε να αναφέρει μια μικρή λεπτομέρεια : ότι το φέρετρο είχε μέσα ένα σκελετό !
Το φέρετρο κατασκευάστηκε στα 1900 και χρησιμοποιείτο σε τελετές της αδελφότητας από τότε, ενώ, σύμφωνα με τον Μπέργκστραμ, τα οστά ανήκουν σε σκελετό, που δώρισε στην αδελφότητα ένας γιατρός στα 1880.
Οι αρχές εντόπισαν την αγγελία και αμέσως μπλόκαραν την αγοραπωλησία και κατάσχεσαν το μακάβριο περιεχόμενο. Η αστυνομία του Κάουνσιλ Μπλαφς είπε ότι δεν μπορούν να πωληθούν ανθρώπινα λείψανα, χωρίς να αναγνωριστούν πρώτα και ο σκελετός εστάλη σε ιατρικό κέντρο, όπου θα εξεταστεί.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/320540/apisteyto-ithele-na-poylisei-feretro-mazi-me-to-periehomeno-toy#ixzz2XITbjWal

Δεν υπάρχουν σχόλια: