Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Έφτιαξε νυφικό από… χαρτιά διαζυγίων!

Η 15χρονη μαθήτρια Demi Barnes από τη μικρή πόλη Crawley της Αγγλίας σκέφτηκε να δημιουργήσει το πιο… κυνικό νυφικό που έγινε ποτέ! Χρησιμοποιώντας πάνω από 1.500 διαζευκτήρια παρουσίασε το νυφικό που κατά την ίδια έχει συμβολικό χαρακτήρα: 


«Θέλησα να περάσω ένα μήνυμα στον κόσμο για το πόσο γρήγορα κάποιος αποφασίζει να παντρευτεί και μετά εξίσου γρήγορα χωρίζει. Σκέφτηκα ότι τα χαρτιά των διαζυγίων θα χρησίμευαν για να κατασκευάσω το νυφικό και να μεταφέρω με τον τρόπο μου την άοψή μου στον κόσμο. Μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν όλο αυτό πολύ κυνικό αλλά η ταχύτητα ενός γάμου και ένα επίσης ταχύτατο διαζύγιο είναι νομίζω εξίσου κυνική πράξη!», λέει η ίδια σχολιάζοντας την πρωτότυπη δημιουργία της.
perierga.gr - Έφτιαξε νυφικό από χαρτιά διαζυγίων!
Η Demi βρήκε στο Internet ένα χαρτί διαζυγίου, το τύπωσε και στη συνέχεια το φωτοτύπησε χιλιάδες φορές. Με υπομονή και επιμονή μετά από 10 περίπου ώρες ολοκλήρωσε το έργο της αναρτώντας το στη σελίδα της στο Facebook, προκειμένου να το δουν φίλοι και συγγενείς της. Σε λίγο μόλις χρόνο το δημιούργημά της πήρε τόσα πολλά likes που ούτε η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί.

perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: