Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Εκτός ελέγχου οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Πάφο

Βρετανός κατήγγειλε στην αστυνομία Πάφου ότι χθες βράδυ άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του που βρίσκεται στην Πέγεια και απέσπασαν απ’ αυτή διάφορα ηλεκτρονικά είδη, ανάμεσα σ’ αυτά ipad καθώς  και μετρητά όλα συνολικής αξίας 3,500 ευρώ.


Στο μέρος μετέβησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και ύστερα από επιτόπιες έρευνες διαπίστωσαν ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από παράθυρο του δωματίου του αποχωρητηρίου αφού πρώτα το παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο .Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει την υπόθεση. 
Στο μεταξύ, μετά από τα χρυσαφικά, τα ηλεκτρονικά είδη, τα χρήματα, και τις πιστωτικές κάρτες, δράστες έβαλαν στο στόχαστρο και 470 λίτρα πετρελαίου, σύμφωνα με νέα καταγγελία που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Συγκεκριμένα 67χρονος από την Πάφο κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι άγνωστοι έκλεψαν από τα φορτηγά του, τα οποία είχε σταθμεύσει στην τουριστική περιοχή της Γεροσκήπου, 470 λίτρα πετρελαίου περίπου.
Εξάλλου γυναίκα ουκρανικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι ενώ έτρεχε στην Κάτω Πάφο, κάνοντας γυμναστική,  άγνωστος άνδρας που περπατούσε εξ αντιθέτου και περνώντας  από δίπλα της, της άρπαξε το μοναδικό αντικείμενο που κρατούσε στα χέρια της, το κινητό της τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: