Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

42χρονος ιερέας βίασε την 26χρονη ανηψιά του

Στη σύλληψη ιερέα, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ως ύποπτου για βιασμό και άσεμνη επίθεση, προχώρησε η Αστυνομία, ύστερα από καταγγελία στην οποία προέβη η κόρη του αδελφού του, ηλικίας 26 ετών.

Η καταγγελία σε βάρος του ιερέα, έγινε στην Αστυνομία χθες το πρωί, από την ηλικίας 26 ετών ανηψία του. Οπως η νεαρή ανέφερε στους αστυνομικούς, ο ηλικίας 42 ετών ιερωμένος, της πρόσφερε στέγη, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 
 
Το πρόχειρο κατάλυμα στο οποίο διέμενε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της νεαρής, επισκεπτόταν καθημερινά ο ιερέας, ο οποίος μάλιστα φρόντιζε κατά διαστήματα να κοιμάται στον ίδιο χώρο με την ανηψία του.
 
Από κάποιο σημείο και μετά όμως, όπως κατήγγειλε η 26χρονη, η κατάσταση άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ξυπνούσε το πρωί και τον έβρισκε είτε να στέκεται πάνω από το κρεββάτι της, είτε να τη χαϊδεύει, ενώ στα τέλη Μαίου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, της επιτέθηκε και με τη χρήση βίας προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά τον εμπόδισε σπρώχνοντάς τον και καταφέροντας να του ξεφύγει. 
 
Την καταγγελία επιβεβαίωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης. 
 
Ο ιερέας απορρίπτει κατηγορηματικά τα περί βιασμού και προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι και διερευνώνται, ενώ το πρωί η νεαρή εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

ahowbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: