Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Φιλοξενία Ποδοσφαιρικών Παραγόντων από Ολλανδία & Πολωνών Τουριστικών Πρακτόρων



Παρ’ ότι ήδη οδεύουμε στην καλοκαιρινή περίοδο εντούτοις οι επαγγελματίες του τουρισμού Ξενοδόχοι, Φορείς, Τοπική αυτοδιοίκηση, Κ.Ο.Τ  κ.α  δεν έχουν σταματήσει την προώθηση ακόμη και για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο.  


Στα πλαίσια φιλοξενίας τουριστικών παραγόντων και πρακτόρων στην Επαρχία Πάφου, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία και την στήριξη του Κ.Ο.Τ παρείχε αυτή την βδομάδα φιλοξενία σε  παράγοντες από 5 ποδοσφαιρικές ομάδες της Ολλανδίας και 25 τουριστικών πρακτόρων από την Πολωνία.
Συγκεκριμένα οι Ολλανδοί αθλητικοί παράγοντες που εκπροσωπούν 5 ομάδες πρώτης κατηγορίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις Αθλητικές εγκαταστάσεις,  την ξενοδοχειακή υποδομή καθώς  και την Πάφο  ως  Τουριστικό  προορισμό γενικότερα.
Ικανοποιημένοι από την υποδομή και κατενθουσιασμένοι  από τον προορισμό και την φιλοξενία, οι Ολλανδοί παράγοντες διαβεβαίωσαν για τις προσπάθειες τους για  συμπερίληψη της Πάφου σε προγράμματα  προπονήσεων/προετοιμασιών για τις επόμενες χρονιές .
Σε μία άλλη προσπάθεια προώθησης της επαρχίας μέσω των προγραμμάτων του διοργανωτή  ταξιδιών από την Πολωνία Rainbow Travel η Ε.Τ.Α.Π Πάφου παρείχε δείπνο-Κυπριακή βραδιά σε 25 τουριστικούς πράκτορες ενώ  παράλληλα είχαν την ευκαιρία τόσο μέσα από την παρουσίαση που τους έγινε με οπτικοακουστικά μέσα αλλά και μέσα από την ημερήσια εκδρομή  να γνωρίσουν λίγες από τις ομορφιές και από τα σημεία ενδιαφέροντος της Πάφου.


Η ομάδα τουριστικών πρακτόρων  δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι με τον προορισμό και την όλη φιλοξενία και διαβεβαίωσαν για την ενίσχυση των προσπαθειών προώθησης  ολόκληρης της επαρχίας Πάφου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: