Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κατακλυσμός στην Πάφο

Πλούσιο θα είναι το τριήμερο πρόγραμμα του Κατακλυσμού στο Δήμο Πάφου που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του μεσαιωνικού κάστρου.


Το πρόγραμμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Πολιτιστικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάφου, ξεκινά στις 22 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ στην πλατεία του κάστρου με την παρουσίαση κρητικών χορών από το «Πολιτιστικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών», κυπριακών παραδοσιακών χορών από το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου «Ιεροί Κήποι» Γεροσκήπου και συναυλία από το μουσικό σχήμα “Cyprus Fringe”.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή επίσης στις 20:00 το βράδυ με κυπριακούς χορούς από το Λαογραφικό Όμιλο «Κτήμα» Πάφος», με ποντιακούς και γεωργιανούς χορούς από το ποντιακό χορευτικό συγκρότημα «Ρωμιοσύνη», και συναυλία από τη Μουσική Σκηνή «Τα Άστρα» του Άδωνη Μιχαηλίδη.
Οι εκδηλώσεις, που διοργανώνονται σε συνεργασία του Δήμου Πάφου, του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, του Πολιτιστικού Συνδέσμου Κάτω Πάφου και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ιερού Ναού Παναγίας Θεοσκέπαστης, συνεχίζονται τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 16:00 το απόγευμα στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου με τη διοργάνωση θαλάσσιων αγωνισμάτων και Aphrodite Sailing Cup.

Στις 20:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας οι εκδηλώσεις Κατακλυσμού στην Πάφο ολοκληρώνονται με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη αλλά και με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα «Το Κάστρο», και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου «Αφροδίτη» Γεροσκήπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: