Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Με το φακό και τα σχόλια του Αντρέα Ευλαβή. Καλό μεσημέρι, θαλασσινές σπηλιές ...


Παγκόσμιο σοκ από τις εικόνες που δείχνουν Αμερικανούς στρατιώτες να βιάζουν Ιρακινή! ΦΩΤΟ


Διεθνή αποτροπιασμό προκαλούν για ακόμη μια φορά αποκαλυπτικές φωτογραφίες που καταγράφουν με τον πιο τραγικό τρόπο την κόλαση που επικράτησε στις φυλακές του Αμπού Γράιμπ στο Ιράκ, όπου κρατούμενοι βασανίζονταν και δολοφονούνταν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι στρατιώτες έφθαναν ακόμη και στο να τους βιάζουν.

Τα Κυπριακά πρωτοσέλιδα

Η κατάσταση της κυπριακής οικονομίας μετά και την ανταλλαγή ομολόγων, η θέση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας για το μέλλον της Τράπεζας Κύπρου, οι πληροφορίες για κινήσεις της Άγκυρας η οποία προωθεί σενάριο που συνδυάζει το θέμα της Αμμοχώστου με την εμπλοκή της στο φυσικό αέριο, η επιδίωξη της Ρωσίας να αποκτήσει στρατιωτικές διευκολύνσεις στην Κύπρο και η θέση της Κυβέρνησης έναντι των επαγγελματιών ψαράδων είναι μερικά από τα θέματα που προβάλλουν οι κυριακάτικες εφημερίδες.

Τρεις συλλήψεις στην Λεμεσό για ναρκωτικά

Σε τρεις συλλήψεις, δύο ανδρών, υπαλλήλων περιπτέρου, ηλικίας 39 και 31 ετών και μιας γυναίκας 29 ετών, για υποθέσεις κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών προχώρησε αργά χθες βράδυ στη Λεμεσό η Αστυνομία.
Στο αυτοκίνητο του 39χρονου εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης, ενώ στην οικία όπου διέμεναν ο 31χρονος μαζί με την 29χρονη, εντοπίστηκαν αυτοσχέδιο θερμοκήπιο και γλάστρες με φυτά κάνναβης.

Στο κελί 19χρονος Βούλγαρος για κλοπές


Στη σύλληψη ενός προσώπου από τη Βουλγαρία προχώρησε η αστυνομία Πάφου για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Ύστερα από παρακολούθηση προσώπου βουλγαρικής καταγωγής, 19 ετών, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στην κατοχή του 4 πιστωτικές κλοπιμαίες κάρτες που ανήκουν σε διαφορετικά πρόσωπα.

Εκτός ελέγχου οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Πάφο

Βρετανός κατήγγειλε στην αστυνομία Πάφου ότι χθες βράδυ άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του που βρίσκεται στην Πέγεια και απέσπασαν απ’ αυτή διάφορα ηλεκτρονικά είδη, ανάμεσα σ’ αυτά ipad καθώς  και μετρητά όλα συνολικής αξίας 3,500 ευρώ.

Θεώρησαν πορνογραφία φωτογραφίες ινδού μοναχού

Το Facebook απενεργοποίησε το λογαριασμό του 23χρονου Ανσούλ Τζάιν Ράρα ειδοποιώντας τον ότι είχε αναρτήσει φωτογραφίες «πορνογραφικού χαρακτήρα».

Στους 50 βαθμούς η θερμοκρασία στις ΗΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοφανές κύμα καύσωνα πλήττει τις δυτικές πολιτείες στην Αμερική.

Το θερμόμετρο σε ορισμένες περιοχές δείχνει έως και 50 βαθμούς κελσίου. Περισσότερο πλήττονται η Καλιφόρνια, η Νεβάδα και η Αριζόνα.

Σκάνδαλο μεγάλων καρδιναλίων στο Βατικανό

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές ύστερα από έρευνα της ιταλικής εισαγγελίας στην τράπεζα του Βατικανού, περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος, απάτης και συκοφαντίας.

Δέκα ερωτήσεις - απαντήσεις για την ασφάλεια των καταθέσεων

Αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα είναι πλέον οι καταθέτες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η πρόσφατη απόφαση για την εγγύηση των καταθέσεων για ποσά έως 100.000 ευρώ αλλάζει τους «κανόνες του παιχνιδιού» στην αποταμίευση, αλλά και φέρνει ντόμινο ανακατατάξεων στον τραπεζικό κλάδο ολόκληρης της Ευρώπης. Παρότι τυπικά προβλέπεται ότι θα εφαρμοστεί πλήρως το 2018, ήδη αποτελεί μπούσουλα των προθέσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σε περίπτωση τραπεζικής διάσωσης.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις κάρτες νοσηλείας

Έτοιμο να προχωρήσει στην εφαρμογή της νέας νομοθεσίας που αφορά τους δικαιούχους δωρεάν περίθαλψης και τα νέα τέλη των κρατικών νοσοκομείων, το Υπουργείο Υγείας. Για να γίνει αυτό επιβάλλεται να προηγηθούν κάποιες διαδικασίες μεταξύ των οποίων και η κατάργηση ή/και αντικατάσταση των σημερινών καρτών νοσηλείας. 

Διαβάστε τα ρεκόρ στο σεξ

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος άνδρας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους, απέκτησε τα περισσότερα παιδιά;

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Πυρκαγιά στο Πραιτώρι

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 13:30 περίπου η πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό Πραιτώρι στην τοποθεσία Λαόνας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση από το Τμήμα Δασών για την πρόκληση πυρκαγιάς γύρω στις 12:17.

Ο Σαμαράς λιποθυμά στο συνέδριο της ΝΔ. ΦΩΤΟ

«Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να διακόψω για λίγο» είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός της χώρας και σταμάτησε να μιλά.

Καταγγέλλουν 83χρονο ότι ασέλγησε στο 11χρονο κοριτσάκι τους!

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 83χρονος που είναι γείτονας της οικογένειας, παρέσυρε το 11χρονο κοριτσάκι της πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του, όπου του έκανε τις ασελγείς χειρονομίες στα γεννητικά του όργανα.

Καθαρισμός Παραλίας στη Λάρα

«Θάλασσες και Ακτές Ελεύθερες και Καθαρές»
Η Νεολαία Οικολόγων (NE.OI.) σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση διοργανώνουν τον δεύτερο για φέτος καθαρισμό παραλίας στην περιοχή της Λάρας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στην παραλία της Τοξεύτρας στις 13:00 μμ.
 

Έκοψε το πέος του συζύγου της και το πέταξε στα σκουπίδια. Δείτε την. Καταδικάστηκε σε ...

Σε ισόβια κάθειρξη με τη δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μια γυναίκα από δικαστήριο της Νότιας Καλιφόρνιας, η οποία αφού έκοψε το πέος του εν διαστάσει συζύγου της, το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. 

Τετραπλό αργυρό για την Κύπρο μέσα στην Τουρκία!



Με τον εντυπωσιακό χρόνο 44.79, με το οποίο συνέτριψαν το Παγκύπριο ρεκόρ, η ομάδα 4x100μ. της Κύπρου, που αποτελείται από τις Σκεύη Ανδρέου, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Δήμητρα Κυριακίδου και Ελένη Αρτυματά, κατέκτησε το βράδυ της Παρασκευής (28/06) το αργυρό μετάλλιο στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες στη Μερσίνα.

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας για πάταξη της κυβείας και του ηλεκτρνικού τζόγου

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη αδικημάτων που αφορούν την κυβεία και τον ηλεκτρονικό τζόγο, διεξήχθησαν χθες επιχειρήσεις στις επαρχίες Αμμοχώστου και Λάρνακας.

Έκλεψε δύο ipad από δωμάτιο ξενοδοχείου Ρωσίδας τουρίστριας στην Πάφο

Δύο ipad, αξίας 2.000 ευρώ, απέσπασε δράστης από δωμάτιο τουρίστριας σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο.

Αυτοκίνητο στην Πάφο συγκρούστηκε με πατίνι. Στο νοσοκομείο 9χρονο αγοράκι από την Βουλγαρία

Ο τραυματισμός 9χρονου αγοριού και ο τραυματισμός 24χρονου οδηγού ταξί  είναι ο απολογισμός δύο οδικών δυστυχημάτων που σημειώθηκαν στην Πάφο.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους έκανε ο... ταχυδρόμος

Πονοκέφαλο είχε προκαλέσει σε ένα νεαρό ζευγάρι βρετανών το θέαμα που αντίκρυζε πολύ συχνά στα σκαλοπάτια του σπιτιού του: μυρωδιά από ούρα.

Έπεσαν στο κενό από το παράθυρο την ώρα που έκαναν έρωτα

Tραγική κατάληξη είχε η ερωτική συνεύρεση ενός ζευγαριού στην Κίνα
Το ζευγάρι την ώρα που έκανε έρωτα ακουμπούσε σε ένα παράθυρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το παράθυρο υποχώρησε, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πέσει  στο έδαφος όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Michael Jackson: Το βίντεο πoυ δείχνει πως είναι ακόμα ολοζώντανος!

Έχει προκαλέσει σοκ σε όσους είδαν αυτό το βίντεο. Ο Michael Jackson βγαίνει ολοζώντανος μέσα από το φορίο όπου μετέφεραν την «σορό» του. Mαζί με τονιατροδικαστή και μπαίνουν σε ένα κτίριο, κάτω από άκρα μυστηκότητα. Τώρα κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί, μήπως ο Michael Jackson δεν πέθανε  και σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει από προβλήματα που τον βασάνιζαν; 


Η αλήθεια για το σεξ μετά τα 40

Μπορεί η ηλικία των 40 να είναι για τους επιστήμονες τα νέα 30, αλλά αν σκεφτεί κανείς τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχουμε για τη σεξουαλικότητα και επιθυμία «μετά από μία ορισμένη ηλικία», μάλλον με τα νέα… 80 μοιάζουν!

Άνοιξε την πεταμένη βαλίτσα και έπαθε ΣΟΚ με αυτό που αντίκρυσε

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κίνα έκανε μια μακάβρια ανακάλυψη σε λίμνη.  
Η 68χρονη εντόπισε μια βαλίτσα η οποία επέπλεε στο νερό. Την πήρε και όταν την άνοιξε δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Στη βαλίτσα υπήρχαν 6 κομμένα, ανθρώπινα κεφάλια!

Ηθοποιός συνελήφθη για επιστολές με ρικίνη

Μια 35χρονη τεξανή ηθοποιός, η Σάνον Γκες Ρίτσαρντσον, η οποία έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι The Walking Dead και Vampire Diaries, παραπέμφθηκε σε δίκη από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη των ΗΠΑ κατηγορούμενη για απειλή κατά της ζωής του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και άλλων δύο προσώπων, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Samoa Air: Στη ζυγαριά και οι επιβάτες

Λέγεται Samoa Air και πρόκειται για την πρώτη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που αποφάσισε, μαζί με τις αποσκευές να ζυγίζει και τους επιβάτες, με το βάρος τους να αποτελεί καθοριστική παράμετρο της τιμής του εισιτηρίου!

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

8 μέρες στο κελί 19χρονος Ελλαδίτης για υποθέσεις κλοπών

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 19χρονου Ελλαδίτη που συνέλαβε η αστυνομία τα ξημερώματα για υποθέσεις επίθεσης σε πρόσωπο με σκοπό την κλοπή περιουσίας.

Εκτός ελέγχου πλέον η ανεργία

Στις 70,7 χιλιάδες άτομα ανήλθε ο αριθμός των ανέργων το 1ο τρίμηνο του 2013 ή ποσοστό 15,9% του εργατικού δυναμικού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έρευνας Εργατικού Δυναμικού, που διενεργείται σύμφωνα με Ευρωπαϊκό Κανονισμό και τα οποία δημοσιοποίησε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία.

Καθαρισμός Παραλίας στη Λάρα

«Θάλασσες και Ακτές Ελεύθερες και Καθαρές»
Η Νεολαία Οικολόγων (NE.OI.) σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση διοργανώνουν τον δεύτερο για φέτος καθαρισμό παραλίας στην περιοχή της Λάρας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στην παραλία της Τοξεύτρας στις 13:00 μμ.
 

Νέες συλλήψεις στην Πάφο για σειρά διαρρήξεων

Η αστυνομία συνέλαβε τα ξημερώματα στην Πάφο έναν 19χρονο Ελλαδίτη για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κιαι καταζητεί τον 24χρονο αδελφό του.

Αιμοδοσία στην Γεροσκήπου


Παραβίασαν το καφενείο, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο, μπούκαραν στη ΣΠΕ στα Χολέτρια αλλά δεν κατάφεραν να κλέψουν

Σε κινητοποίηση τέθηκε στις 3 τα ξημερώματα η αστυνομία όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού υποκαταστήματος της ΣΠΕ Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου στην κοινότητα Χολετρίων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο υποκατάστημα. 

Χρυσό και για τη Νεκταρία Παναγή μέσα στην Τουρκία

Με άλμα στα 6.51 στο μήκος η Νεκταρία Παναγή παίρνει το χρυσό μετάλλιο και ο Εθνικός μας ύμνος ακούγεται για άλλη μια φορά στην Τουρκία!

Το φακελάκι της πεθεράς τίναξε στον αέρα τη βάπτιση!

Πρωτοφανείς καταστάσεις σε εκκλησία της Πάτρας κατά τη διάρκεια βάπτισης. Η μία πεθερά... έκανε την ύστατη προσπάθεια για να πάρει η εγγονή το όνομά της και επιχείρησε να προσφέρει χρήματα στους γονείς, ώστε τελικά να ακουστεί το δικό της όνομα και όχι εκείνο της άλλης πεθεράς.

Χειρουργική επέμβαση στη γλώσσα για να χάσετε κιλά

Πόσο μακριά θα φτάνατε για να χάσετε μερικά παραπανίσια κιλά; Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σάς έλεγε ότι μπορείτε μέσα σε ένα μήνα να απαλλαγείτε από 10 κιλά;

Κατέδωσε τη... μητέρα του ως ένοχη για ληστεία

Ούτε οι σκληροτράχηλοι διώκτες του εγκλήματος, οι πράκτορες του FBI δεν πίστευαν την τιμιότητα ενός νεαρού άνδρα: ο νεαρός αναγνώρισε και κατέδωσε τη μητέρα του για ληστεία.

Για να της δώσουν το δίπλωμα της ζήτησαν να αποδείξει το... φύλο της

Η 37χρονη Nakia Grimes από το Clayton County των ΗΠΑ, πήγε να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησής της
Αυτό ωστόσο που της ζήτησε ένας υπάλληλος ξεπερνάει καθε φαντασία.

Βουτιά θανάτου για 7χρονο κορίτσι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις 7 ετών όταν έκανε βουτιά θανάτου από ύψος 36 μέτρων, πέφτοντας από τον 11ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Finsbury στο βόρειο Λονδίνο.

"Καζάνι που βράζει" η Βουλγαρία

Για 14η συνεχή μέρα, χιλιάδες εξαγριωμένοι Βούλγαροι διαδήλωσαν στη Σόφια και σε άλλες περιοχές της χώρας κατά της κυβέρνησης υπό τον Πλάμεν Ορεσάρσκι.

Γιατρός πιάστηκε να ασελγεί σε ασθενή του. ΒΙΝΤΕΟ

Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα γιατρό να ασελγεί πάνω σε γυναίκα δημοσιογράφο η οποία υποδύθηκε την ασθενή για να καταγράψει σε κρυφή κάμερα τις αρρωστημένες ορέξεις του γιατρού.

Τραγικό περιστατικό στον Αμίαντο με δύο νεκρούς - Τους καταπλάκωσε τοίχος 20 μέτρων


Συγκλονισμός σε όλη την Κύπρο από το διπλό θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τη 1:00 μ.μ. στο χωρίο Κάτω Αμίαντος με θύματα, δυο βιοπαλαιστές οικοδόμους, οι οποίοι ασχολούνταν με την επισκευή τοίχου, ύψους 4 μέτρων και μήκους 20 μέτρων.

Ένταλμα σύλληψης για τον Ντίνο Μιχαηλίδη για την υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου

Δύσκολα τα πράγματα για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών, Ντίνο Μιχαηλίδη και τον γιο του, Μιχάλη! Οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου δεν εμφανίστηκαν ενώπιων των ανακριτών με αποτέλεσμα οι Ελληνικές Αρχές να προχωρούν άμεσα σε έκδοση Ευρωπαϊκών Ενταλμάτων σύλληψης και για τους δύο. Οι δύο κατηγορούμενοι εμπλέκονται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου με κατηγορίες για παράνομες αμοιβές για τα TOR M1.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Πυρκαγιά στο δάσος της Μονής Χρυσορογιάτισσας στην Πάφο

Υπό  έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Παναγιάς λίγα μέτρα πριν το Μοναστήρι της Παναγίας Χρυσορογιάτισσας. Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση για το ξέσπασμα της φωτιάς στην περιοχή, στις 16:00 περίπου το απόγευμα και η κατάσβεση της πυρκαγιάς  κράτησε μία ώρα.

Καλά μαντάτα για τον χειμερινό τουρισμό στην Κύπρο

Την ετοιμασία πτητικού προγράμματος για το χειμώνα του 2013 από πέντε αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις από 8 χώρες και 17 προορισμούς, ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, αναφέροντας παράλληλα ότι αναμένεται η άφιξη τουλάχιστον 70 χιλιάδων περισσότερων τουριστών σε σύγκριση με το χειμώνα του 2012.

Πυρκαγια στην Πάφο

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά , που ξέσπασε πλησίον του χωριού Δρύμου στην Επαρχία Πάφου.

Στο μισό εκ. ευρώ ανέρχονται οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά σε υπεραγορά της Γεροσκήπου

Σε 500.000 ευρώ ανέρχεται η ζημιά που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα  σε υπεραγορά επί της Νικηφόρου Βρετάκου στη Γεροσκήπου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ‘’ALL INCLUSIVE’’

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σύσκεψη με θέμα τις ζημιογόνες επιπτώσεις της λειτουργίας  του  ‘’All Inclusive’’ στις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Χρυσό η Αρτυματά μέσα στην Τουρκία


Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες πανηγυρίζει η Κύπρος, με την Ελένη Αρτυματά να θριαμβεύει στα 200μ. Το βράδυ της Τετάρτης (26/06) στο στάδιο «Νεβίν Γιανίτ» στη Μερσίνα, η 27χρονη σπρίντερ κυριάρχησε στην κούρσα και με χρόνο 23.18 τερμάτισε πρώτη.

Τα Κυπριακά πρωτοσέλιδα

Η ενδιάμεση απόφαση της Ερευνητικής Επιτροπής να μην εξετάσει επίδικα θέματα, ούτε ποινικές ή αστικές ευθύνες, οι υπογραφές για τον τερματικό σταθμό υγροποίησης φυσικού αερίου, οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη Τζον Κόνιγκ για το Κυπριακό και τον τομέα της ενέργειας, η εξέταση της οικονομίας από την τρόικα μέσα Ιουλίου, η επιστολή του Προέδρου του Γιούρογκρουπ προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και το ενδεχόμενο αποχώρησης του ειδικού συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ στο Κυπριακό είναι μερικά από τα κύρια θέματα του σημερινού κυπριακού Τύπου.