Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Περάσετε ένα όμορφο τριήμερο Αγίου Πνεύματος στο ξενοδοχείο Kristall Suites στα Χανιά!

Όμορφη παραλία και κρυστάλλινα νερά που σε προκαλούν για βουτιές, ήσυχο περιβάλλον για χαλάρωση και ξεκούραση και ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με παράδοση στη φιλοξενία, αποτελούν ιδανικό πακέτο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το ξενοδοχείο Kristall Suites, σας περιμένει για την πρώτη σας καλοκαιρινή απόδραση,προσφέροντας έκπτωση 20% στη διαμονή σας!
Το ξενοδοχείο Kristall Suites, βρίκεται στον Κάτω Σταλό, λίγο έξω από την πόλη των Χανίων, έχοντας ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και φόντο το νησί Θοδωρού που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.
Η προνομιακή θέση της περιοχής, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει καλύτερα την ευρύτερη περιοχή, μέσα από κοντινές αποδράσεις στην πόλη των Χανίων και τις όμορφες παραλίες της Κισάμου ή επίσης να επισκεφθεί τα κοντινά beach bar στην Αγία Μαρίνα και τα κοσμοπολίτικα καταστήματα του Πλατανιά.
Τα άνετα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ειδικά διαμορφωμένα, με σκοπό να κάνουν ευχάριστη και άνετη τη διαμονή σας.
Τα Studio μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 ενήλικες, ενώ τα διαμερίσματα είναι δίχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 5 ενήλικες.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν πλήρες εξοπλισμένο πολυκουζινάκι (με καφετιέρα, βραστήρα και ψυγείο), άνετο μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, κλιματισμό και υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί και παρκοκρέβατο.
Απολαύστε την παραδοσιακή φιλοξενία, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα σε ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που συνδυάζει υψηλές προδιαγραφές και προσιτό κόστος.

Προσφορά για τριήμερο Αγίου Πνεύματος:
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με έκπτωση 20% στην κράτηση σας!
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ ή επικοινωνήστε στο 28210-60716.
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS και Android.

Δεν υπάρχουν σχόλια: