Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Δείτε την απόφαση του δικαστηρίου για 27χρονη μητέρα που εμπλέκεται σε διαρρήξεις, κλοπές και ναρκωτικά



Ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με αναστολή επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονης,  μητέρας ενός δίχρονου παιδιού, που σήμερα φιλοξενείται σε ίδρυμα για αποτοξίνωση και η οποία εμπλέκεται σε εννέα υποθέσεις κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α, και διαρρήξεων και κλοπών εν καιρώ νυκτός που σημειώθηκαν σε διάφορες πόλεις, ανάμεσα σ’ αυτές και η Πάφος. 


Ανακοινώνοντας την απόφαση του ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης ανέφερε πως έλαβε υπόψη τις προσπάθειες που καταβάλλει η 27χρονη μητέρα για απεξάρτηση, το καθαρό ποινικό της μητρώο και πως είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως  θέλησε να δώσει την ευκαιρία στην 27χρονη να επανέλθει στη νομιμότητα και να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Έλαβε επίσης υπόψη το νεαρό της ηλικίας της και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Επεσήμανε ωστόσο τη σοβαρότητα των αδικημάτων που διέπραξε η 27χρονη τόσο με την διάπραξη των διαρρήξεων αλλά και με τη χρήση και κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’, που προνοεί ποινή  δια βίου φυλάκισης. 

Η συνήγορος υπεράσπισης, Άντρη Ιωάννου είπε ότι η  27χρονη ομοεθνής από τη Γεωργία αποτελεί μια τραγική φιγούρα, από τη β’ τάξη του Γυμνασίου.

Η Κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπήθηκε από την δημόσιο κατήγορο Σωτηρούλα Παπαλαζάρου δέχτηκε όλους τους μετριαστικούς παράγοντες.

Η δικηγόρος της 27χρονης ανέφερε πως όλα τα κλοπιμαία που κατάφερε να αποσπάσει η νεαρή επιστράφηκαν σημειώνοντας πως αυτό αποτελεί άριστο μετριαστικό παράγοντα.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: