Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ


Το θέμα των χρηματοδοτήσεων των έργων υποδομής της Πάφου από τα Διαθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζήτησε σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος με τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο.


Σε συνάντηση που έγινε το πρωί στο γραφείο του Υπουργού, ο κ. Χάσικος ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις περεταίρω διαδικασίες χρηματοδότησης των έργων του Δήμου, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης,  ενώ ο κ. Φαίδωνος ενημέρωσε από την πλευρά του τον Υπουργό για την πορεία υλοποίησης των έργων αυτών.

Στη συνάντηση παρακάθισαν επίσης o Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Ταμείων  της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης (Ε.Π.Σ.Α.)Κώστας Ιακώβου, ο επικεφαλής της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνος Κυπριανού και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ από πλευράς Δήμου Πάφου παρακάθισαν ο Δημοτικός Γραμματέας Θέμης Φιλιππίδης, ο Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Διευθύντρια Έργων Τάνια Στεφάνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: