Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Νέο σενάριο στην υπόθεση δολοφονίας της Ντανιέλας στην ΛάρνακαΠέραν των  ενεργειών από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, μελετάται πλέον και ένα άλλο σενάριο στο θέμα της δολοφονίας της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλα Κόρσα στην Λάρνακα. Δηλαδή, της εκτέλεσης του εγκλήματος από επαγγελματία δολοφόνο, για λογαριασμό κάποιου άλλου ατόμου που είχε κάποιο λόγο να της κλείσει το στόμα.
Και ο οποίος δολοφόνος, με κάποιο τρόπο πέτυχε είσοδο στο διαμέρισμα της, χωρίς να παραβιάσει την κύρια είσοδο. Το σενάριο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, εδράζεται στην πιθανότητα κάποιος να ήθελε να κλείσει το στόμα στην κοπέλα, για κάποιο λόγο, ίσως και αυτόν της εκδίκησης το πιο πιθανό, λόγω της σχέσης που είχε μαζί της στο παρελθόν. 


Και ίσως χρησιμοποίησε για τον σκοπό του κάποιον επαγγελματία, που ήξερε πώς να το κάνει τόσο καλά που να μην αφήσει πίσω του γενετικό υλικό.  

 Για την ώρα και καθώς η λήψη καταθέσεων και η αξιολόγηση στοιχείων αναμένεται να κορυφωθεί τα επόμενα 24ωρα, η Αστυνομία κρατά για ευνόητους λόγους κλειστά τα χαρτιά της. Ταυτόχρονα όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, φαίνεται να έχει κάτι νέο στα υπόψη. 

Στον νέο κύκλο ανακρίσεων, σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζουν ακόμη μια φορά οι συμπληρωματικές καταθέσεις φιλενάδων του θύματος, από τις οποίες οι ανακριτές πήραν κάθε πληροφορία, σχετική ή και άσχετη, που θα μπορούσαν να αποσπάσουν.

   http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/287780/nea-tropi-stis-erevnes-gia-to-fono-tis-ntaniela--to-allo-senario#sthash.o9QKcBmt.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: