Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Οκτώ μέρες στο κελί ο πατέρας του φερόμενου δράστη του τριπλού φονικού στην Λεμεσό



Υπό 8ημερη κράτηση τέθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 62χρονος πατέρας του φερόμενου δράστη του τριπλού φονικού, που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Μαρτυρία που κατέχει η αστυνομία ανατρέπει τον ισχυρισμό του ότι έτρεξε για να αποτρέψει τον 31χρονο γιο του, αφού τον τοποθετεί στη σκηνή την ώρα της δολοφονίας του τρίτου θύματος.


Σύμφωνα με τον ανακριτή, οι ισχυρισμοί του 62χρονου ότι δεν βρισκόταν στη σκηνή του εγκλήματος αλλά είχε αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της καταδίωξης καταρρίπτονται αφού μάρτυρας τον είδε να βρίσκεται μαζί με τον γιο του την ώρα της δολοφονίας του τρίτου θύματος.

Επιπρόσθετα το φονικό όπλο που φέρεται να είναι κουζινομάχαιρο εντοπίστηκε και παραλήφθηκε στον νεροχύτη του εστιατορίου που διατηρεί ο 62χρονος. Σε αυτό εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και διαπιστώθηκε προσπάθεια καθαρισμού του.

Ο 62χρονος στην κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι ο γιος του είχε επιστρέψει στο εστιατόριο μετά τη διάπραξη του τριπλού φονικού, άφησε το μαχαίρι και εγκατέλειψε την περιοχή με το αυτοκίνητό του.

Ο 31χρονος ύποπτος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος και οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για εντοπισμό και σύλληψη του.


(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΘΝΕ/ΜΜ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: