Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Αυτοκίνητο στην Λάρνακα τυλίχτηκε στις φλόγες



Στη Λάρνακα ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο, η αξία του οποίου ανέρχεται στις 15 χιλιάδες ευρώ, από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα αφού οι πρώτες έρευνες της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι στη σκηνή υπήρχε έντονη μυρωδιά βενζίνης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 12.50 σήμερα μετά τα μεσάνυχτα έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο πολυκατοικίας στην Οδό Νίκου Γ. Δημητρίου στη περιοχή Φανερωμένης στη Λάρνακα.

 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά από την οποία το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Η αξία του οχήματος ανέρχεται στις 15 χιλιάδες ευρώ.
 
Από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι στη σκηνή υπήρχε έντονη μυρωδιά βενζίνης, και σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχουν κάποιες υπόνοιες και εξετάζεται υπόθεση εμπρησμού.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια της φωτιάς θα διαπιστωθούν με τις απαραίτητες εξετάσεις που θα διενεργήσουν αργότερα σήμερα η Πυροσβεστική και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 
Το αυτοκίνητο που ήταν ιδιοκτησίας γυναίκας από την Ουκρανία και δεν είναι γνωστό κατά πόσον διέθετε ασφαλιστική κάλυψη.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: