Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Το εστιατόριο που κάνει θραύση στο Πεκίνο. ΦΩΤΟ


Κανάτα σε σχήμα γυναικείου στήθους, ποτήρι σε σχήμα ανδρικού μορίου, χειροπέδες, μαστίγια και άλλα ερωτικά αξεσουάρ περιλαμβάνουν τα γεύματα στο νέο εστιατόριο που κάνει θραύση στην Κίνα.
Πρόκειται για το εστιατόριο S&M που άνοιξε στο Πεκίνο πριν από έναν περίπου χρόνο και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στους πελάτες του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild».  


Οι σερβιτόροι φορούν ποδιές όπου απεικονίζονται γυμνές κυρίες, άλλες να φορούν χειροπέδες και άλλες να κάνουν στοματικό έρωτα. Τους τοίχους του εστιατορίου κοσμούν μαστίγια σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Η 27χρονη Λου Λου είναι η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «S&M» όπου τα θαλασσινά - μία κατηγορία τροφών που ενισχύουν την ερωτική διάθεση- είναι το βασικό μενού. 

«Ήθελα να συνδυάσω το σεξ και το φαγητό, δύο βασικές ανθρώπινες ανάγκες», λέει η Λου Λου καλώντας τους Κινέζους να επισκεφθούν το εστιατόριό της. «Εδώ ικανοποιείτε δύο ανάγκες σας. Ελευθερώστε τον εαυτό σας».  


Το σεξ στην Κίνα εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται ταμπού. Μέχρι το 1997, οι προγαμιαίες σχέσεις δεν επιτρέπονταν δια νόμου. Τώρα όμως, τα πράγματα αλλάζουν...

Για την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, οι πελάτες του S&M είναι κυρίως νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι που θέλουν να πειραματιστούν.


Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», τον περασμένο Απρίλιο η αστυνομία είχε κλείσει το  εστιατόριο για δύο εβδομάδες. Είχε προηγηθεί ένα «σόου τέχνης», όπως το είχε βαπτίσει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, όπου οι οι επισκέπτες είχαν κληθεί να αγγίζουν τα στήθη γυναικών. Μετά το 15μερο «λουκέτο», το εστιατόριο δουλεύει ασταμάτητα..



το πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: