Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ θυμάται τα παιδικά της χρόνια

Τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της, περιγράφει στον ιταλικό Τύπο το γνωστό μοντέλο Ιρίνα Σάικ, μιλώντας για τη φτώχεια, αλλά και τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους όλες οι γυναίκες.

Στο καμαρίνι της λίγο πριν τη φωτογράφισή της για τη νέα σειρά εσωρούχων της ιταλικής εταιρίας Intimissimi, της καμπάνιας της οποίας είναι το κεντρικό πρόσωπο και ενώ ήταν «περικυκλωμένη» από κομψά σουτιέν, η 30χρονη Σάικ θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές της ζωής της στη Ρωσία.
Πολλά χρόνια πριν ανακαλυφθεί τυχαία ενώ συνόδευε την αδελφή της, Τατιάνα, σε σχολή αισθητικής και πολύ πριν η περιουσία της αγγίξει το αστρονομικό ποσό των 96 εκατ. δολαρίων, η Σάικ ήταν ένα απλό κορίτσι από μία φτωχική ρωσική οικογένεια.
«Ο πατέρας μου εργαζόταν σε ορυχείο και πέθανε από πνευμονία αφήνοντάς μας σε απελπιστική κατάσταση. Περνούσαμε ολόκληρες ημέρες να δουλεύουμε στον αγρό, αλλά πολλές φορές δεν είχαμε ούτε πατάτες (να φάμε). Για εμάς οι πατάτες είναι σαν το ψωμί. Λοιπόν, εμείς δεν είχαμε ούτε ψωμί», είπε η καλλονή.
Επομένως, η αδυναμία της για την οποία οι συμμαθητές της στο σχολείο την κορόιδευαν χαρακτήριζοντάς την «οδοντογλυφίδα», δεν οφειλόταν μόνο στην κατατομή της.
«Με φώναζαν οδοντογλυφίδα και καταλαβαίνω ότι το να νιώθεις άσχημη σε μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μπορεί να σου στιγματίσει την αυτοπεποίθηση. Ευτυχώς δίνω μεγαλύτερη αξία στα πράγματα που λέγονται από σημαντικούς ανθρώπους. Ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί να σε μισήσει ή να σε αγαπήσει και για αυτό πρέπει να συμβιβαστείς», πρόσθεσε.
Ιρίνα Σαικ
Με τα χρήματα από την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο, αγόρασε στη μητέρα της έναν καναπέ, γεγονός που την έκανε να νιώσει απέραντη χαρά.
«Είχα τα χρήματα για να κάνω πιο όμορφη τη ζωή των αγαπημένων μου», συμπλήρωσε η Σάικ φέρνοντας στη μνήμη της την ευτυχία που αισθάνθηκε με αυτή την απλή κίνηση.
Εξάλλου, η μαμά και η αδελφή της, μετά το θάνατο της γιαγιάς της, είναι τα μοναδικά πρόσωπα που αποτελούν τις πραγματικές φίλες της, όπως υποστηρίζει η ίδια.
Μάλιστα, η μητέρα της ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη και τη βοηθάει, όπως είπε η ίδια, να διατηρεί ζωντανές τις μνήμες: «Τρώμε ρωσικό φαγητό, βλέπουμε ρωσικές ταινίες».
Σχετικά με τις γυναίκες, η Σάικ δήλωσε πως πιστεύει πολύ στη δύναμή τους, διευκρινίζοντας:
«Οι γυναίκες είναι οι πιο δυνατές του κόσμου. Όταν θα αποκτήσω παιδί, κάτι που ελπίζω να συμβεί σύντομα, θα ήθελα να αποκτήσω κόρη. Στο μεταξύ, αφοσιώνομαι στις φιλανθρωπίες για τα παιδιά».
Ιρίνα Σάικ
Όσο για την καθημερινότητά της, δήλωσε πως κάνει μία «βαρετή» ζωή, καθώς κοιμάται τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα, που εκτιμά ως μυστικό ομορφιάς, ενώ το αγαπημένο σημείο του σώματός της θεωρεί πως είναι το χαμόγελό της.
Άλλωστε, όπως υποστήριξε έχει αρκετά ελαττώματα, με πρώτο από όλα την κυτταρίτιδα, και παρά τις… επιδρομές στο γυμναστήριο ο γυναικείος εχθρός παραμένει στους μηρούς της.
Η Σάικ, όμως, μίλησε και για το σύντροφό της, τον ηθοποιό Μπράντλει Κούπερ, λέγοντας πως το ομορφότερο κομπλιμέντο που της έκανε είναι ότι έχει αίσθηση του χιούμορ και ότι βλέπει με θετικό τρόπο τη ζωή.
Πηγή: protothema.gr
http://ikypros.com/?p=175341#sthash.SFOUNy5C.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: