Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δείτε τον σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται συναυλία αγάπης απόψε στην Πάφο



Φιλανθρωπική εκδήλωση- Συναυλία Αγάπης  διοργανώνεται στην Πάφο  με σκοπό την ενίσχυση οικογένειας, η κόρη της οποίας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθούν τα έξοδα χειρουργικής επέμβασης 26χρονης στο εξωτερικό.


Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 απόψε στο ξενοδοχείο Saint George, περιλαμβάνει μουσική βραδιά με τη συμμετοχή του μουσικού Νέαρχου Νεάρχου. 

Η 26χρονη, φοιτήτρια στον κλάδο Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), παρουσίασε όγκο στον Ρινοφάρυγγα το 2010.  Μετέβη εσπευσμένα σε ειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία όπου υποβλήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πολυδάπανη θεραπεία.

Μετά το τέλος των θεραπειών επισκέπτεται  σε τακτά διαστήματα (κάθε τρεις μήνες) το Ιατρικό Κέντρο στην Γερμανία  για τον συνήθη έλεγχο και τις εξειδικευμένες εξετάσεις  που συνέστησαν οι θεράποντες Ιατροί.

Δυστυχώς  μετά την τελευταία καθιερωμένη εξέταση που της έγινε στην τελευταία της  επίσκεψη το Ιανουάριο του 2016 στο Μπόχουμ της Γερμανίας, οι θεράποντες Ιατροί  διέγνωσαν σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό αυτί  και στον φάρυγγα, συνέπεια του όγκου και των Ραδιοθεραπειών που υπεβλήθη. 

Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση  η νεαρή χρειάζεται   άμεσα χειρουργικές  επεμβάσεις  για να επανέλθουν οι λειτουργίες  στο αυτί και στον φάρυγγα.


kype

Δεν υπάρχουν σχόλια: