Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων μέσω facebook για τα Stelios Awards 2016


Άρχισε η υποβολή αιτήσεων μέσω Facebook, για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2016 (Stelios Bi-Communal Awards 2016), που διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation.

Το συνολικό χρηματικό έπαθλο για τα φετινά βραβεία είναι μεγαλύτερο από ποτέ, αφού ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου θα προσφέρει για πρώτη φορά στους νικητές το ποσό των €500.000, βραβεύοντας συνολικά 50 ομάδες, οι οποίες μπορούν να κερδίσουν €10.000 η κάθε μια. Από το 2009, η συνολική αξία των βραβείων ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Αιτήσεις μέσω facebook μπορούν να υποβληθούν από όλους τους τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, καθώς και άλλων τομέων όπως οι τέχνες, ο αθλητισμός, οι επιστήμες, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, αλλά και οι εταίροι στη ζωή. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Λευκωσία. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων μέσω Facebook λήγει στις 15 Ιουλίου 2016.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά φέτος το Stelios Philanthropic Foundation θα δεχθεί αιτήσεις μόνο μέσω της σελίδας του στο Facebook, προκειμένου να διαδώσει και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των δυο κοινοτήτων, με απώτερο στόχο την προώθηση της διαρκούς ειρήνης στο νησί. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν Like στη σελίδα του Stelios Philanthropic Foundation και να γίνουν μέλη στην ομάδα Stelios Cyprus Bi-Communal Awards 2016 στο Facebook, που ήδη αριθμεί πάνω από 1000 μέλη. Επίσης, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν φίλοι στο Facebook και να αναπτύξουν επικοινωνία με τα μέλη της άλλης κοινότητας στο νησί. Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται για διάφορες ανακοινώσεις που αναρτώνται  στη σελίδα και στην ομάδα του Stelios Philanthropic Foundation στο Facebook, καθώς και για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα Δικοινοτικά καφέ στη Λευκωσία. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν μέλη της άλλης κοινότητας και να υποβάλουν από κοινού αιτήσεις. Όλοι οι προηγούμενοι νικητές είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν ξανά αίτηση στα Stelios Awards, ενώ οι πολλαπλές αιτήσεις κάθε μέλους ομάδας είναι επίσης αποδεκτές, εάν υποβληθούν με διαφορετικά μέλη της άλλης κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν e-mail στο applications@stelios.com, να καλέσουν στο τηλ. + 377-9880-1010 στη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων ή να  επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.stelios.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια: