Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Παιδιά τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε στο Παρίσι

Δέκα παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίσθηκαν από κεραυνό που έπεσε  στο Πάρκο Μονσό στο Παρίσι, ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος του 8ου διαμερίσματος της  γαλλικής πρωτεύουσας Βενσάν Μπαλαντί.

Έξι από τα παιδιά έχουν τραυματισθεί σοβαρά. “Υπάρχουν προς το παρόν ένδεκα τραυματίες, δυστυχώς δέκα παιδιά και ένας  ενήλικας που τα συνόδευε. Έχουμε έξι παιδιά σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά  ελπίζουμε ότι όλα θα τα βγάλουν πέρα”, είπε διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά έχουν  υποστεί εγκαύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά δεν τραυματίσθηκαν από την πτώση  δένδρου, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Παρισιού.
Σφοδρή καταιγίδα έπληξε τις πρώτες απογευματινές ώρες τη γαλλική πρωτεύουσα. Η  μετεωρολογική υπηρεσία είχε εκδώσει προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα  σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας, αλλά το Παρίσι δεν περιλαμβανόταν σε αυτές.  Γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι τα παιδιά συμμετείχαν σε υπαίθριο πάρτι  γενεθλίων.
Το Πάρκο Μονσό βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας  και είναι προσφιλής προορισμός των οικογενειών στα σαββατοκύριακα.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: