Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Τρόοδος



Ολοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, εξακολουθούν να είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

 
Στην περιοχή του Τροόδους, χιονίζει κατά διαστήματα και επικρατεί ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς είναι και οι δρόμοι Λαζανιάς – Μαχαιρά και Μαχαιρά – Κιονιών, ενώ ο δρόμος Γούρι – Μαχαιρά, έχει καταστεί επικίνδυνος λόγο κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες,  να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.  
 
Σημειώνεται ότι όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία 'ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ' στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας.\



kype