Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Δείτε που και γιατί η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο νεαρούς



Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 36χρονο ότι γύρω στα μεσάνυχτα χθες, ήχησε το σύστημα συναγερμού σε εμπορευματοκιβώτιο που χρησιμοποιεί ως αποθήκη σε εργοτάξιο στη Λεμεσό.
Ακολούθως, όταν ο 36χρονος μετέβη στη σκηνή διαπίστωσε ότι παραβιάστηκε μέρος της περίφραξης του εργοταξίου και επιτεύχθηκε είσοδος στο εμπορευματοκιβώτιο, από το οποίο κλάπηκε μέρος τους συστήματος συναγερμού, ενώ προκλήθηκαν ζημιές ύψους €300 περίπου.
Ακολούθως, συγγενικό πρόσωπο του παραπονούμενου εντόπισε να περιφέρεται στην περιοχή ύποπτο αυτοκίνητο και ενημέρωσε τον παραπονούμενο, με τη βοήθεια του οποίου ανέκοψαν το όχημα, στο οποίο όπως διαπιστώθηκε, επέβαιναν 19χρονος και 20χρονος. Στη σκηνή κλήθηκαν και μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα χειροψάλιδο, ένα κατσαβίδι, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και δοχεία από τα οποία αναδυόταν μυρωδιά καυσίμων για τα οποία ο 19χρονος φέρεται να ανέφερε, ότι τα χρησιμοποίησε για να κλέψει πετρέλαιο από σταθμευμένα οχήματα.
Στη συνέχεια συνελήφθηκαν και οι δύο για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τέθηκαν υπό κράτηση.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.