Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 26χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων,
σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.




Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε τρία πρόσωπα, τα οποία συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.



 Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και για το αδίκημα του απαγορευμένου μετανάστη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.



 Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 27χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 20χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ