Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Δείτε ποιος, που και γιατί έσπασε στο ξύλο τα παιδιά του


Σε τακτική δικάσιμο παρέπεμψε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου τον 45χρονο πατέρα που γρονθοκόπησε την ανήλικη κόρη του επειδή διαφώνησε με τις ...

ενδυματολογικές επιλογές της και χτύπησε στο κεφάλι με τη μασιά από το τζάκι τον επίσης ανήλικο γιο του, όταν προσπάθησε να τη σώσει από τα χέρια του!


Ο δράστης, που αφέθηκε ελεύθερος αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες, παραδέχθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν άρχισε να γρονθοκοπεί αλύπητα την ηλικίας μόλις 15 χρόνων κόρη του και ισχυρίστηκε ότι «θόλωσε» όταν την είδε να φοράει μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική κοντή φούστα! Το ίδιο ισχυρίστηκε και για τον 16χρονο γιο του που τραυμάτισε σοβαρά όταν προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Το πρωτοφανούς αγριότητας επεισόδιο έγινε στο σπίτι της οικογένειας στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας και αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα των δυο παιδιών κάλεσε έντρομη κλαίγοντας το αστυνομικό τμήμα Μηλεών και ζήτησε βοήθεια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο «πατέρα αφέντη», ενώ τα δυο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών και και οι γιατροί έκαναν ράμματα στο κεφάλι του 16χρονου.



http://www.protothema.gr/greece/article/645430/volos-se-diki-o-pateras-pou-sakatepse-sto-xulo-ta-paidia-tou/