Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κοκαίνη



Σε έρευνα που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ το περασμένο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 2016 σε συγκεκριμένο χώρο ξενοδοχείου στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκαν 350 γραμμάρια κοκαΐνης.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 31χρονου, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία.  

          Χθες, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από τον 42χρονο διαχειριστή του ξενοδοχείου, ότι 31χρονος μετέβη στο ξενοδοχείο συνοδευόμενος από δύο άγνωστα πρόσωπα και τον ανάγκασαν να μεταβεί μαζί τους στη Λεμεσό.
          Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος και ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 36 ετών, του έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τα ναρκωτικά, ενώ ο 36χρονος υπό την απειλή πιστολιού, τον χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του.  
          Εναντίον του 36χρονου και του 31χρονου, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν τα ξημερώματα σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα, απαγωγή, απειλή χρήσης βίας και παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών.
          Ο 42χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στο πρόσωπο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες,  απολύθηκε.
Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.   
 
 
 
 
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ