Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Δείτε που βρέθηκαν τα πυρομαχικά που είχαν κλαπεί από την αεροπορική βάση 'Ανδρέας Παπανδρέου'Τα πυρομαχικά που κλάπηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου από την αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» εντοπίστηκαν  κοντά την εκκλησία της Αγίας Βρυαίνης, στην κοινότητα Μαντριών.


Ο ιερέας  της εκκλησίας εντόπισε στις  11:30 σήμερα  το πρωί, όταν επισκέφτηκε τη μικρή εκκλησία, πυρομαχικά, που βρίσκονταν σε αποθηκευτικό χώρο δίπλα από το παγκάρι της εκκλησίας της Αγίας Βρυαίνης. 

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν τα πυρομαχικά. Από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαφάνηκε ότι πρόκειται  για τα πυρομαχικά που κλάπηκαν το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου στις  19:10 το απόγευμα  από την αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου». 

Τα πυρομαχικά αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις στο Αρχηγείο Αστυνομίας. 

Η κλοπή με λεία έμφορτους γεμιστήρες και σφαίρες είχε γίνει το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου παραμονή των Δημοτικών /Κοινοτικών εκλογών της 18ης Δεκεμβρίου, όταν τρεις νεαροί εισήλθαν στην αεροπορική βάση και απέσπασαν από τον φρουρό έμφορτους γεμιστήρες και σφαίρες.κυπε