Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Πάφος. Εκδήλωση στην Φινλανδία για τον Τουρισμό



Αντιπροσωπεία της Πάφου αποτελούμενη από εκπρόσωπο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, Πάφος 2017 και αριθμού ξενοδόχων αναχωρεί σήμερα  για το Ελσίνκι. 


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ,οι φορείς της Πάφου σε μια περαιτέρω προσπάθεια προβολής του προορισμού και του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης  2017 σε συνεργασία με  το γραφείο ΚΟΤ  Βορείων χωρών και Πρεσβεία Κύπρου στην Φινλανδία διοργανώνουν αύριο 17 Ιανουαρίου ειδική βραδιά στο Ελσίνκι. 

Η εκδήλωση είναι  αφιερωμένη στο Πάφος 2017 και αναμένεται να συμμετάσχουν πέραν των 200 προσκεκλημένων. Στην διοργάνωση θα παρουσιαστεί ο θεσμός και το πρόγραμμα Πάφος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2017, η Πάφος ως τουριστικός προορισμός ενώ η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί  με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την συμπατριώτισσα μας Σοπράνο Χρύσω Μακαρίου.

Οι Πάφιοι εταίροι στην συνέχεια θα παραμείνουν στο Ελσίνκι για να συμμετάσχουν  στην τουριστική έκθεση ΜΑΤΚΑ Φινλανδίας από τις 19-22 Ιανουαρίου 2017. Η Φινλανδική αγορά για την Πάφο  είναι σημαντική παρόλο που το 2016 (Ιαν-Νοέμβριο) υπήρξε μείωση κατά 5.5% στις αφίξεις σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΤΑΠ.



κυπε