Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση ΣΙΚΑΠ με την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους. ΦΩΤΟ


Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου - ΣΙΚΑΠ-  συνεχίζει  τις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα με σκοπό την άμεση προώθηση προς επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Με  την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους συναντήθηκε απόψε Σάββατο 13-1-2018 στην Πάφο το ΔΣ του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου -  ΣΙΚΑΠ.


Τα προβλήματα που άκουσε η κ. Θεοχάρους  έχουν να κάνουν με το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, την άδεια ποτού και εκπομπή μουσικής, το θέμα της μονάδας (10%) , την εξαγορά χώρων στάθμευσης,  αδειοδότηση Κέντρων Αναψυχής , τα ξενοδοχεία κλειστού τύπου, αλλά και θέματα γενικά ,για τον Δήμο Πάφου, όπως η απομάκρυνση πινακίδων και τεντών και η κατεδάφιση βοηθητικών χώρων. 


Η κ. Θεοχάρους  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα σοβαρά προβλήματα του ΣΙΚΑΠ και ιδιαίτερα στο γεγονός ότι, σχεδόν όλα τα κέντρα αναψυχής της Πάφου δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια ποτού, το θέμα της εκπομπής μουσικής και της αδειοδότης των κέντρων. Σημείωσε πως είναι γνώστης αυτών των προβλημάτων και τα γνωρίζει από πρώτο χέρι.  Δεσμεύτηκε να τα εξετάσει και να επανέλθει σε νέα συνάντηση με τον ΣΙΚΑΠ μετά τις Προεδρικές εκλογές, ούτως ώστε, να εξεταστούν τρόποι επίλυσης των προβλημάτων αυτών.  


Ο Σύνδεσμος των Κέντρων Αναψυχής Πάφου και Παγκύπρια συνεχίζει να ενημερώνει τα πολιτικά κόμματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στοχεύοντας στην άμεση επίλυσή τους.

Στη συνάντηση με την κ. Θεοχάρους η οποία συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος Γιάννη Σελινόπουλο, έλαβαν μέρος ο αναπληρωτής πρόεδρος ΣΙΚΑΠ Μάριος Θεοδοσίου,  ο αντιπρόεδρος Σπύρος Γεωργίου, τα μέλη του συνδέσμου Αντώνης Χατζηκωστής και Νίκος Φικάρδος και ο διευθυντής Πέτρος Κεχριώτης


ΣΙΚΑΠ