Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Όλες οι πληροφορίες για το φονικό με θύμα 56χρονη

Μια γυναίκα εντοπίστηκε σφαγιασμένη στο αυτοκίνητό της, λίγα μέτρα έξω απ’ το χωριό της και σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια του χωριού Οίκος Μαραθάσας.

Κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν ως φαίνεται λεφτά, τα οποία η 56χρονη Γιαννούλα Χατζηγιάννη είχε μαζί της αφού δούλευε σε μπακάλικο του γειτονικού χωριού Καλοπαναγιώτης. Τα μεσημέρια η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο χωριό Οίκος όπου διέμενε.
Εκεί της είχε στήσει καρτέρι ο 40χρονος φερόμενος δράστης, Γεωργιανός, ο οποίος δούλευε στο χωριό Οίκος. Ο φερόμενος δολοφόνος είχε κάνει ωτοστόπ στην γυναίκα για να τον μεταφέρει στο χωριό. Αφού επιβιβάστηκε στ’ όχημα ο 40χρονος ανέσυρε σουγιά τον οποίο προηγουμένως είχε αγοράσει από περίπτερο της περιοχής και σκότωσε εν ψυχρώ την άτυχη γυναίκα.
Συγγενείς και χωριανοί της 56χρονης είναι συγκλονισμένοι από το στυγερό έγκλημα αφού ως φαίνεται η 56χρονη πλήρωσε με την ζωή της την καλοσύνη της. Τα χρήματα που είχε μαζί της και στην συνέχεια εντοπίστηκαν στην κατοχή του 40χρονου ήταν ύψους 1500 ευρώ και σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν οι εισπράξεις από το μπακάλικο.
 Το χωριό μάλιστα ήταν στο πόδι χθες, αφού το έγκλημα σημειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από σπίτια, οι κάτοικοι των οποίων άκουσαν τις φωνές της 56χρονης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για περαιτέρω κράτηση ενώ αναμένονται και αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια τα οποία εντόπισαν οι αρχές.
Η 56χρονη ήταν μητέρα δυο ενήλικων παιδιών και τα τελευταία χρόνια δούλευε στα χωριά της περιοχής. 
Ανακοίνωση αστυνομίας
Υπόθεση φόνου με θύμα την Γιαννούλα Χατζηγιάννη, 56 ετών, από τον Οίκο Μαραθάσας, διερευνά η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στη 1.15μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε δρόμο του χωριού Οίκος Μαραθάσας, εντοπίστηκε ακινητοποιημένο ένα αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρισκόταν τραυματισμένη η 56χρονη.
Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα, μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστής, η οποία διαπίστωσε το θάνατο της 56χρονης. Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτοψίας που διενεργήθηκε, η Χατζηγιάννη έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 40χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
Ο 40χρονος, εντοπίστηκε στην οικία του και κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό ύψους €1,700, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς περιήλθαν στην κατοχή του. Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 
Το ΤΑΕ Μόρφου διερευνά την υπόθεση.