Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Δείτε σε ποιους πέρασαν χειροπέδες για το φόνο του Γκάρι Χριστοδούλου


Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησαν  μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε την 1η Νοεμβρίου, 2018, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 33χρονο.


Γύρω στις 11.00 το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου, 2018, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα, να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, με τη μηχανή σε λειτουργία και τα φώτα αναμμένα, χωρίς να υπάρχει εντός του οχήματος οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολούθησαν έρευνες στην περιοχή, κατά τη διάρκεια των οποίων, εντοπίστηκε ανάμεσα σε θάμνους, στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου, νεκρός ο 33χρονος, ο οποίος έφερε αριθμό  τραυμάτων από πυροβόλο όπλο, τα οποία προκάλεσαν το θάνατο του.

Οι τέσσερις ύποπτοι, ηλικίας 27, 36, 44 και 35 χρόνων, συνελήφθησαν, μεταξύ των ωρών 10.10π.μ. και 11.15π.μ., σήμερα, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, στην οποία συμμετείχαν επίσης, μέλη του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης, του ΤΑΕ Λάρνακας, του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, του Κλάδου Κυνών και της ΜΜΑΔ.

Οι 27χρονος, 36χρονος, 44χρονος και 35χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.