Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ειδικό σεμινάριο "Γνωρίζω την Χώρα μου" με τον Μιχάλη Δημοσθένους


έσα στα πολλά σεμινάρια που το ξενοδοχείο μας ΝΕΣΤΟΡ στην Αγία Νάπα εκπαιδεύει τους ξένους και ντόπιους υπαλλήλους μας είναι και το ειδικό αυτό σεμινάριο που παρακολουθήσαμε στις 8-9/11/18 με το εγκεκριμένο εκπαιδευτή της ΑΝΑΔ Κον Μιχάλη Δημοσθένους, με θέμα "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ". 


Το καθιερώσαμε ως πολύ σημαντικό και χρήσιμο σεμινάριο, να γνωρίζεις για πια χώρα προσφέρεις υπηρεσίες και πόσον ωραία είναι η Κύπρος μας με τόση Ιστορία και Πολιτισμό. 
Οι εκπαιδευτές ήταν πολύ έμπειροι στο θέμα τους. Το σεμινάριο στο ξενοδοχείο μας διεξήχθη μέσα σε ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον με άριστη και έμπειρη παρουσίαση του θέματος, με πολλές τουριστικές εικόνες και με νοερή ξενάγηση μέσα από 230 τουριστικές Ιστορικές φωτογραφίες της Κύπρους μας, καθώς και πλούσιο συνοδευτικό πληροφοριακό υλικό. Κύριε Δημοσθένους σας ευχαριστούμε.
 Η άποψη μας , αυτό το ειδικό σεμινάριο πρέπει ολοι οι υπάλληλοι της Τουριστικής Βιομηχανίας να το παρακολουθήσουν που έχουν επαφή με τους πελάτες,όπου ολοι μαζί να προβάλουμε σωστά την χώρα μας.