Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Όλες οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος στην περιοχή του Οίκου Μαραθάσας

Στην δημοσιότητα δόθηκε τ’ όνομα της γυναίκας που έχασε την ζωή της στο άγριο φονικό που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του Οίκου Μαραθάσας.

Πρόκειται για την 56χρονη Γιαννούλα Χατζηγιάννη με καταγωγή από την περιοχή. Για την υπόθεση συνελήφθη 40χρονος Γεωργιανός τον οποίο η άτυχη γυναίκα φέρεται να μετέφερε με το όχημά της όταν αυτός της έκανε ωτοστόπ.
Να σημειωθεί ότι στην κατοχή του 40χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό για το οποίο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.


Όπως πληροφορούμαστε η γυναίκα φαίνεται να μετέφερε με το αυτοκίνητο της πρόσωπο που της έκανε ωτοστόπ. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι ενός σημείου της διαδρομής, η άτυχη γυναίκα είχε ως συνοδηγό και φίλη της, η οποία όμως κατέβηκε σε κάποιο σημείο της διαδρομής.
Λίγη ώρα αργότερα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου, αλλοδαπού, ο οποίος πιάστηκε με περιουσία -και συγκεκριμένα χρηματικό ποσόν- που δε μπορούσε να δικαιολογήσει. Πρόκειται για 40χρονο Γεωργιανό ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας στον Καλοπαναγιώτη και οι ανακριτές θεωρούν ότι σχετίζεται με την άγρια δολοφονία. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος είχε αίμα στα ρούχα του.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας στη σκηνή συνεχίζονται. Από ανακρίση και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν τον ύποπτο και κάποι εξ αυτών φαίνεται να διέμεναν μαζί του.
Η Αστυνομία θεωρεί ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, καθώς ο ύποπτος φέρεται να αγόρασε μικρό μαχαίρι μόλις σήμερα από περίπτερο της περιοχής. Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αναγνώρισε το φονικό όπλο, που μάλλον πρόκειται για σουγιά.
Όπως πληροφορούμαστε, ο αλλοδαπός που εργάζεται στην περιοχή, είχε βάλει άδεια σήμερα από τη δουλειά του. Στην κατοχή του εντοπίστηκε εισιτήριο για το εξωτερικό με σημερινή πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας.
Κάτοικοι του χωριού, που επίσης βρίσκονται στο σημείο του φονικού, είναι συγκλονισμένοι.
Όπως ανέφερε ο Γιαννάκης Χαραλάμπους, Αστυνομικός Διευθυντής Μόρφου, ανέφερε ότι η Αστυνομία ανακρίνει τον αλλοδαπό και επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο ύποπτος αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.