Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Παγωνιά απόψε στην Κύπρο

Βόρειο ως βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευµα θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, µε πιθανότητα µεµονωµένων ελαφρών βροχών, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αρχικά στα ανατολικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και αρχικά στα ανατολικά ταραγµένη.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί µέχρι νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά στα νοτιοδυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια θα καταστεί σταδιακά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή θα υπάρχουν περίοδοι µε αυξηµένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος, ενώ θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Τη ∆ευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα.