Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου


"Το Σωματείο μας θα συνεχίσει την κοινωνική του προσφορά...!", ανέφερε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης.
                       
     
    
    Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα των Χειμερινών Κολυμβητών του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη της Πάφου, που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο εστιατόριο Tα Κονιά  στην  Πάφο. 

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, στον χαιρετισμό του, αφού αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του Σωματείου και μέσα στο 2019 ,   ευχαρίστησε, τους  θερμά τουςκολυμβητές, που έδωσαν για άλλη μια φορά μαζικά το παρών τους στην Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα. Παράλληλα υποσχέθηκε ότι οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου , θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική τους προσφορά, με ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις, στο άμεσο μέλλον.   

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ξεφάντωσαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρωινές ώρες, με  υπέροχη μουσική, απολαμβάνοντας πλούσιο και εξαιρετικό φαγητό. Τυχεροί της βραδιάς ήταν η Αλίκη Σαββίδου, που κέρδισε ένα δείπνο για 2 άτομα στο καφέ Πιγκουίνο, προσφορά του Νίκου Σιμιλλίδη και ο Φειδίας Κατσούρης που κέρδισε ένα δείπνο για 2 άτομα στην ταβέρνα Τα Κονιά του Μιχάλη Μιχαήλ.