Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Τον τσάκωσαν για ληστείαΣτη σύλληψη προσώπου ηλικίας 25 χρόνων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα, στην επαρχία Λάρνακας.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 12.50π.μ., χθες Κυριακή 27 Ιανουαρίου, δύο πρόσωπα ηλικίας 24 και 22 ετών μετέβησαν με το αυτοκίνητό τους, σε οικία στην Λάρνακα, για να παραλάβουν φιλικά  τους πρόσωπα. Ενώ ανέμεναν έξω από την οικία, δέχθηκαν επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τους κτύπησαν και να τους απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους €1,850, που είχε στην κατοχή του ο 22χρονος παραπονούμενος. Σύμφωνα πάντα με τις αναφορές των δύο παραπονούμενων, δύο από τους επιτιθέμενους κρατούσαν μαχαίρια και ο τρίτος ένα ξύλο. Από την επίθεση φαίνεται να προκλήθηκε ζημιά και στο πίσω τζάμι του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν οι παραπονούμενοι.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στη βάση μαρτυρίας, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 25χρονου, ο οποίο συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 11.00 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=13678