Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Αυτή είναι η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κύπρο


Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Κελοκεδάρων – Αμαργέτης  - Νατάς, Σαλαμιού – Γαλαταριάς και ο δρόμος Πόλης Χρυσοχούς - Παλαιάς Θελέτρας, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, στην επαρχία Πάφου.


 
Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, στην επαρχία Λεμεσού, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί. Στην περιοχή Μόρφου, στην επαρχία Λευκωσίας, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί.


Στις αστικές περιοχές και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο όλων των επαρχιών δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Ωστόσο, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών παρουσιάζει συχνές αλλαγές. Ως εκ τούτου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα http://www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.