Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Τους τσάκωσαν με ένα κιλό κάνναβης και ποσότητα κοκαΐνης


Νέα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισε χθες η ΥΚΑΝ, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 36 και 21 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Γύρω στις 11π.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 36χρονος και ο 21χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,021 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους οκτώ γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στην κατοχή των δύο, εντοπίστηκε χρηματικού ποσού, συνολικού ύψους €2,745.

Ο 36χρονος και ο 21χρονος συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά τη  διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησε, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου. Στη βάση της μαρτυρίας, εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας της οικίας του.

Μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην οικία του 29χρονου, στη Λεμεσό, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα φυτό κάνναβης, ύψους 7 εκατοστών και αριθμός σπόρων κάνναβης. Ο 29χρονος δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση