Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Χαμηλές θερμοκρασίες απόψε στην Κύπρο

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά χιόνι.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ελαφράς χιονόπτωσης στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια.
Την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι με συννεφιά αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα και την Τρίτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.