Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Amaya Residences: Ένα πρότυπο οικιστικό συγκρότημα στην ΠάφοΈνα ακόμα εντυπωσιακό οικιστικό συγκρότημα της εταιρείας Pafilia Property Developers, έρχεται να βάλει τη σφραγίδα του στην ανάπτυξη της πόλης της Πάφου και να εμπλουτίσει ταυτόχρονα την ευρεία γκάμα των αναπτυξιακών έργων της εταιρείας.


Πρόκειται για το Αmaya Residences, ένα σύγχρονο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελείται από πολυτελή και κομψά διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ευρύχωρες βεράντες που υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στους ενοίκους. Το πανέμορφο συγκρότημα διαθέτει πισίνα αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες. Επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση της Pafilia, στην ανέγερση κατοικιών υψηλής ποιότητας με τη χρήση ποιοτικών υλικών δόμησης, τα διαμερίσματα του Amaya Residences συνδυάζουν τη μοντέρνα αρχιτεκτονική με φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το μάρμαρο, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για μια πολυτελή Μεσογειακή διαμονή.

Ο Σίμος Σιμυλλίδης, Commercial Director της Pafilia Property Developers, αναφερόμενος στο έργο, τόνισε ότι το Amaya Residences ενδυναμώνει την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας στην Πάφο και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας για κατασκευή εντυπωσιακών κατοικιών με μοντέρνο σχεδιασμό, κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Αντλώντας εμπειρίες πρόσθεσε, από τη 40χρονη επιτυχημένη πορεία μας στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων, εκείνο που μας δίνει δύναμη, είναι το πάθος μας για την ανάπτυξη πρότυπων κατοικιών σύγχρονης αρχιτεκτονικής, με στόχο πάντα να αποτελούν μιας πρώτης τάξεως επένδυση, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Το Αmaya Residences, βρίσκεται σε μια προνομιούχα και ήσυχη περιοχή στην καρδιά της παραλιακής πόλης, μόλις 5 λεπτά από τα πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία της Πάφου και σε πολύ κοντινή απόσταση από διάφορες υπηρεσίες και ανέσεις που μπορεί να αναζητούν  οι ιδιοκτήτες των κατοικιών του συγκροτήματος. Η περιοχή προσφέρει μια σωρεία επιλογών από μοντέρνα café, beach bars και εστιατόρια, ενώ διανύοντας ένα μόλις χιλιόμετρο μπορούν απολαύσουν τις υπέροχες παραλίες της Πάφου. Οι ένοικοι του Αmaya Residences, μπορούν να έχουν επίσης εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, νοσοκομεία και υπεραγορές.